Warta Industri

Panyebab blister ing permukaan radiator mobil aluminium

2021-04-20

Sawetara radiator aluminium bakal blister permukaan nalika digunakake. Umume wong sing nemoni kahanan kasebut ora ngerti apa kahanane, lan dheweke kaya-kaya kapitunan. Apa sebabé? Ayo digoleki bareng.

 

1. Minyak pelumas digunakake ing mesin lan peralatan, lan radiator mobil ora kalah. Yen minyak pelumas ngemot kelembapan, mesthine bakal mengaruhi kinerja radiator, sing uga dadi salah sawijining sebab lara.

 

2. Ana bolongan, bolongan pasir ing permukaan radiator mobil sadurunge metu saka pabrik.

 

3. Reresik internal ora resik, akeh banget noda.

 

4. Ing salah sawijining kasus, amarga produk kasebut ora nduweni kualifikasi sadurunge ninggalake pabrik, kayata: suhu casting terlalu dhuwur, penyimpangan ukuran bagean gedhe, lan liya-liyane.

 

5. Desain struktur sing ora wajar uga dadi sebab.

Alasan ing ndhuwur minangka bagean saka penyebab blister ing permukaan radiator mobil. Iki ora mung disebabake dening faktor ing ndhuwur, nanging uga luwih akeh. Nalika nggunakake, kita kudu ngamati lan ngringkes lan nyathet liyane, supaya ora ana prekara sing ala.