Warta Industri

Kepiye milih bahan radiator?

2021-04-20

Nyatane, pitakon iki uga bisa ditakoni kaya mangkene: Bahan apa sing luwih apik kanggo radiator mobil? Kanggo mangsuli pitakon iki, luwih dhisik kudu ngerti faktor apa sing mengaruhi kinerja radiator mobil?

 

Saka perspektif sarana teknis saiki, bahan sing paling akeh digunakake yaiku tembaga lan aluminium, sing duwe kinerja apik kanggo disipasi panas lan pengelasan, lan saiki dadi bahan radiator otomotif utama. Nanjing Majestic Company minangka pabrikan khusus kanggo produksi radiator otomotif, lan kanthi rutin nerbitake artikel teknis sing ana gandhengane karo radiator otomotif. Tulung terusake manungsa waé ing situs web iki.