Warta Industri

Radiator aluminium saka Nanjing Majestic Company

2021-04-20

Pambuka rinci radiator paduan aluminium

Apa radiator paduan aluminium?

Industri radiator paduan aluminium minangka produk anyar sing diluncurake ing taun-taun pungkasan. Contone, radiator komposit-tembaga aluminium kasusun saka tabung tembaga internal berkualitas tinggi lan radiator aluminium eksternal. Digunakake kanthi kombinasi, nduweni konduktivitas termal sing luwih apik, tahan korosi sing luwih apik, lan luwih gampang dicetak kanthi macem-macem gaya tampilan. Amarga oksida aluminium sing digawe sawise oksidasi aluminium minangka film protèktif sing paling apik, mula bisa nyegah oksidasi luwih dawa lan bisa nyebabake korosi oksidatif. Remet uga luwih gampang, rupane luwih ayu, regane cukup moderat, lan misuwur banget ing kalangan pekerja.

 

Fitur radiator paduan aluminium

1. resistensi korosi: Radiator paduan aluminium bisa ngasilake oksida padhet film kandel ing permukaan bahan kasebut. Bisa digunakake ing banyu lan digawe panas nganti pH â ‰ ¤ 9 utawa ing tank banyu mobil suwene suwe. Sampeyan bisa ngalami perawatan khusus ing permukaan radiator aluminium. Bisa digunakake kanggo macem-macem bahan kanthi pHâ ‰ ¤12 suwene, lan umure luwih dawa.

2. Apik lan loma: aluminium radiator bisa digunakake kanggo macem-macem perawatan permukaan, macem-macem warna lan mulus, dekoratif, apik lan awet, selektif, lan bisa nyukupi kabutuhan masing-masing.

3. Keamanan: Radiator paduan aluminium duwe resistensi spesifik sing luwih dhuwur lan kaku tartamtu sing luwih dhuwur tinimbang besi cor tembaga lan baja. Sanajan kasus ketebalan sing luwih tipis, bisa tahan tekanan sing cekap tanpa ngrusak kekuatan tikungan, kekuatan tarik lan kekuatan pengaruh sajrone nangani, instalasi lan panggunaan.

4. Bobot entheng: Bobot radiator paduan aluminium minangka sepersepuluh radiator besi cor, sing bisa nyuda biaya transportasi, nyuda intensitas tenaga kerja lan ngirit wektu instalasi.

5. Gampang dipasang lan dijaga: Kapadhetan radiator paduan aluminium sing murah bisa diproses kanthi macem-macem bentuk lan spesifikasi bagean, saengga radiator aluminium duwe salib gedhe, lan rakitan konvensional, produk, lan lumahing perawatan bisa minangka langkah sing bisa diinstal langsung ing situs konstruksi, ngirit akeh biaya instalasi. Pangopènan uga trep lan murah.

6. Ngirit energi: Yen jarak antarane input lan output radiator paduan aluminium padha karo suhu konduksi panas, aluminium radiator 2,5 kali saka radiator besi cor. Amarga kaendahane, tutup pemanasan bisa disingkirake, lan hawa panas bisa dikurangi. Luwih saka 30%, biayane dikurangi luwih saka 10%. Sanajan efek disipasi panas radiator aluminium rada luwih elek tinimbang radiator tembaga, bobote bisa suda.