Warta Industri

Peran lan prinsip radiator mobil

2021-04-20

Saiki, radiator mobil listrik umume digawe saka paduan aluminium. Pipa banyu lan wastafel umume digawe saka aluminium. Pipa banyu aluminium digawe kanthi bentuk rata kanthi wastafel bergelombang. Kinerja dissipation panas ditekan. Arah instalasi jejeg karo arah aliran udara. , Coba coba tahan angin dadi paling cilik, lan efisiensi pendinginan kudu dhuwur. Coolant kasebut mili ing inti radiator, lan hawa liwat njaba inti radiator. Pendingin panas dadi adhem kanthi mbuwang panas menyang udhara, lan hawa adhem dadi panas kanthi nyerep panas sing dibuwang dening coolant, lan disipasi panas bisa ditindakake liwat sirkulasi sakabehe.

 

Minangka radiator kendaraan listrik minangka komponen penting saka sistem pendingin mesin sing digawe adhem banyu, lan kanthi pangembangan pasar mobil ing negara saya, radiator kendaraan listrik uga wiwit dikembangake kanthi cahya, hemat biaya lan trep . Radiator biasane dipérang dadi rong jinis: jinis DC lan jinis aliran silang. Struktur inti penukar panas duwe rong jinis: jinis tabung lan jinis tabung-band. Inti radiator jinis fin kalebu akeh tabung lan sirip sing adhem. Tabung pendinginan nggunakake bagean silang kanggo ngilangi resistensi hawa lan nambah area transfer panas.