Warta Industri

Apa sing kudu ditindakake yen radiator mobil bocor

2021-04-20

Mobil bocor, mulang sampeyan katrampilan ndandani sing gampang:

Yen pamilik mobil nemokake manawa radiator bocor, dheweke bisa menyang toko perbaikan lan mriksa lan ngganti radiator anyar. Yen bocor banyu isih ana, pemilik mobil kudu mikir:

1. Priksa manawa tutup radiator wis diikat;

2. Coba isi udhara menyang tangki kanggo ndeleng endi banyu ing tank banyu sing bocor nalika ditekan, lan banjur mutusake rencana perbaikan;

3. Bukak tutup oli mesin kanggo ndeleng manawa ana jejak emulsi minyak anorganik, yen ana, bubar mesin lan ganti gasket silinder

4. Yen pipa radiator tank banyu bocor kanthi luwih serius, potong pipa radiator bocor saka papan sing bocor, blok pipa radiator sing dipotong nganggo bal katun sing dilapisi sabun, banjur gunakake plester kanggo endhas pipa radiator sing dipotong banjur crimp iku. Pencet kenceng kanggo mungkasi bocor banyu.