Warta Industri

Apa sing kudu ditindakake yen retakan ana ing permukaan tabung aluminium

2021-06-21

(1): Koefisien ekstrusi tabung aluminium dhuwur banget, suhu ekstrusi banget (telung suhu rod, tong, lan mati), lan kacepetan ekstrusi cepet banget.

(2): Kekuwatan meksa ora stabil, dhuwur lan endhek, utawa bedane kacepetan antarane sawetara pangaturan kacepetan wis jelas, lan kacepetan bisa dumadakan nalika ngganti gir.

(3): Nalika profil paduan aluminium diekstrusi, pucuk endhas ditekan (doyo) kanthi cepet, ujung buntut mlaku cepet utawa ora diendheg, lan jumlah aluminium ing zona sing mati diresapi.

(4): Kualitas rod ora apik, ing njero rod dibakar, gandum kristal ngeculake. Tabung aluminium Tianjin 6061, overpressure (aluminium V3) tipis banget.

(5): Rasio tarif aliran mati ekstrusi pancen ora bisa disetel. Desain lan pabrik ora wajar.