Warta Industri

Kaluwihan lan kekurangan radiator tembaga

2021-06-18

Kauntungan saka radiator tembaga murni yaiku resistansi korosi utamane apik, area pertukaran panas gedhe, kecepatan pertukaran panas dipercepat, lan efisiensi dhuwur.
Nanging, radiator tembaga uga duwe akeh kekurangan. Regane cukup larang, lan atose ora nyukupi. Mula, perlu nyampur logam liyane, lan abot banget kanggo ngeterake, lan kinerjane regane cukup murah. Kabeh tembaga bakal gampang teyeng lan mengaruhi disipasi panas.
Saiki yen proses manufaktur peralatan wis rampung, ora prelu kabeh tembaga kanggo nyukupi kebutuhan disipasi panas. Amarga rega aluminium regane murah, hemat biaya, lan luwih entheng, mula saya akeh wong sing dadi pilihan.