Warta Industri

Apa kaluwihan bahan paduan aluminium?

2021-06-15

aluminum coil

Apa kaluwihan bahan paduan aluminium?
1. Koefisien elastisitas cilik, lan ora ana percikan sing bisa nyebabake tabrakan lan gesekan. Iki minangka kinerja paling apik ing teknologi otomotif.
2. Ora ana polusi logam, ora ana keracunan, lan ora ana logam sing stabil ing lapisan oksida permukaan.
3. Yen dibandhingake karo bahan logam liyane, kepadatane sithik lan bobote entheng.
4. nduweni plastisitas sing kuat lan produktivitas sing apik, sing duwe kaluwihan sing apik kanggo produksi.
5. Nganggo rong proses perawatan panas lan adhem, sing tahan tahan karat sing kuat.
6. Kinerja casting sing apik.
7. Konten aluminium global dhuwur banget lan cadangan akeh.
8. Duktilitas sing apik lan bisa digabung karo pirang-pirang unsur logam kanggo nggawe paduan cahya kanthi bahan berkualitas tinggi.
9. Kinerja perawatan permukaan sing apik.
10. Sipat kimia sing stabil, non-magnetik, bisa didaur ulang lan digunakake maneh, minangka bahan logam entheng lan didaur ulang.