Warta Industri

Fitur lan kaluwihan tabung aluminium

2021-06-11

aluminum tubes

Tabung aluminiumminangka sejenis aluminium keras kuat, sing bisa dikuatake kanthi perawatan panas. Nduweni plastisitas moderat ing kahanan anil, quenching seger lan panas. Nduweni las las sing apik. Tabung aluminium cenderung nggawe retakan intergranular nalika welding gas lan las busur argon digunakake; Kemampuan tabung aluminium sawise padhange lan atose kerja adhem isih apik, nanging ora apik ing kahanan anil. Resistensi korosi ora dhuwur, lan metode perawatan lan lukisan anodizing asring digunakake, utawa permukaan dilapisi lapisan aluminium kanggo nambah resistansi korosi. Uga bisa digunakake minangka bahan cetakan.


Tabung aluminium advantages: First, welding technology advantages: the welding technology of thin-walled copper-aluminum tubes suitable for industrialized production is known as a world-class problem and is a key technology for replacing copper with aluminum for connecting pipes for air conditioners.

Sing nomer loro yaiku keuntungan urip layanan: saka perspektif tembok njero tabung aluminium, amarga lemari es ora ngemot kelembapan, tembok njero tabung penghubung tembaga-aluminium ora bakal korosi.
Sing nomer telu yaiku kauntungan ngirit energi: efisiensi transfer panas luwih murah saka pipa penghubung antara unit ruangan lan unit ruangan AC, luwih ngirit energi.
Kaping papat, kinerja mlengkung sing apik banget, gampang dipasang lan dipindhah.