Warta Industri

Spesifikasi lan panggunaan tabung aluminium

2021-06-10

aluminum tube

Dibagi miturut bentuk: tabung persegi, tabung bunder, tabung pola, tabung bentuk khusus, tabung aluminium global.

Dibagi kanthi presisi: tabung aluminium biasa lan tabung aluminium presisi, sing tabung aluminium presisi umume kudu diproses maneh sawise ekstrusi, kayata gambar adhem, gambar apik, lan gulung.

Miturut kekandelan: tabung aluminium biasa lan tabung aluminium tembok sing tipis.
Miturut cara ekstrusi: tabung aluminium sing mulus lan tabung ekstrusi biasa.
Kinerja: tahan korosi, bobot entheng.


Nggunakake tabung aluminium:
Tabung aluminium akeh digunakake ing kabeh lapisan masyarakat, kayata: aeroangkasa, penerbangan, mobil, kapal, peralatan listrik, pertanian, elektromekanik, peralatan rumah tangga, lan liya-liyane. Tabung aluminium wis ana ing endi-endi.