Warta Industri

Aplikasi industri Mesin Pembuat Tube

2021-06-09

Mesin Nggawe Tabungs umume dipérang dadi rong jinis utama: siji yaiku mesin pipa las frekuensi tinggi sing umum, lan liyane yaiku stainless steelMesin Nggawe Tabung, frekuensi dhuwur sing dipasangMesin Nggawe Tabungumume digunakake kanggo ngasilake macem-macem pipa wesi, pipa banyu, lsp; lan stainless steel Mesin nggawe pipa umume digunakake kanggo ngasilake macem-macem pipa dekoratif stainless steel, kayata: pipa tangga tangga, lawang anti-pencurian lan pipa windows, pipa pegangan tangga, pagar lorong, lsp. Uga bisa ngasilake macem-macem pipa knalpot mobil lan pipo penukar panas. , Pipa cairan, pipa sing bisa dipangan, lsp.