Warta Industri

Apa ana bedane antara intercooler lan kondensor?

2021-07-01

condenser

Nyatane, intercooler lan kondensor minangka jinis adhem sing padha. Fungsinipun lan prinsipipun sami. Iki digunakake ing macem-macem panggonan lan tujuan ing macem-macem panggonan, mula jenenge uga beda.
Kondensor minangka salah sawijining papat komponen utama pendinginan. Iki minangka bagean saka kompresor, kondensor, alat throttling lan evaporator. Tujuane yaiku kanggo ngilangi panas sing digawe ing penguap nalika bisa digunakake. Setelan intercooler yaiku kanggo nambah efek pendinginan lan entuk tujuan kanggo nambah kapasitas pendinginan. Mesthi wae, intercooler ing macem-macem sistem duwe fungsi sing beda.