Warta Industri

Kepiye mbedakake tabung aluminium sing lancar lan tabung aluminium ekstrusi sing dilas?

2021-07-06

Tabung aluminium sing mulus nduweni tekanan sing luwih apik tinimbang tabung aluminium. Tekstur tabung seamless cukup rata-rata. Tabung sing dilas bakal duwe karusakan bakar sithik ing komposisi kimia lokal las, dadi sifat mekanik rada luwih ala tinimbang tabung mulus, nanging beda banget. Yen digunakake kanggo mlengkung tabung, disaranake digunakake. tabung mulus, amarga tabung sing dilas rawan retak.

Ing kahanan tabung aluminium material sing padha:

1. Tabung aluminium mulus bisa digunakake kanggo bagean cairan kayata: stamping awak banyu, tekanan hidrolik udara, lsp., Bagean mesin, set mecah lan bagean penting liyane.

2. Tabung aluminium jahitan umume digunakake kanggo dhukungan struktural. Kaya sawetara bagean sing ora mbutuhake presisi sing dhuwur banget, fungsi dhukungan biasa digunakake luwih akeh, nanging tekanan ing cairan diwatesi. Ing babagan kinerja, tabung aluminium mulus luwih kuat tinimbang tabung aluminium seam, lan bobot sing ditampa luwih dhuwur tinimbang tabung aluminium seam.