Warta Industri

Tabung aluminium Harmonica

2021-07-07

Tabung aluminium Harmonica kasusun saka tabung datar lan sawetara saluran aliran sing dibukak ing tabung datar. Pelari diisi media pendingin sajrone digunakake. Amarga saluran aliran batin tabung aluminium harmonika bentuke khusus, area alirane sithik, lan efisiensi pertukaran panas kurang, sing nyuda panggunaan tabung bentuk khusus harmonika .

Tabung Harmonica-umume digawe saka aluminium. Tabung datar dawa lan duwe saluran aliran, nyebabake kaku ora cukup lan stabilitas mekanik tabung aluminium harmonika. Sistem aplikasi energi surya ditondoi dening area sing amba lan sarat sing dhuwur babagan kaku lan stabilitas mekanik komponen kasebut. Iki mbatesi panggunaan tabung aluminium harmonika.

Tujuan tabung harmonika yaiku nyedhiyakake tabung aluminium sing bentuke harmoni kanthi area pertukaran panas sing akeh kanggo disipasi panas. Tembok tabung harmonika diwenehake kanthi pluralitas alur untu sing disebar kanthi rata, sing nambah area permukaan internal tabung lan nambah area aliran ing antarane tembok internal tabung lan medium pendinginan, saengga nambah area pertukaran pipa panas dhewe. , Sampeyan bisa nambah efisiensi pertukaran panas.