Warta Industri

Kepiye cara nyegah karusakan radiator mobil?

2021-09-17

1. Ganti selang radiator saben telung taun utawa 36.000 mil. Wiwit selang karet lan bakal garing lan rusak sajrone wektu, jarak tempuh ora kudu ngluwihi 50.000 mil.


2. Priksa level coolant kanthi teratur. Yen level cairan mudhun banget ing antarane loro inspeksi kasebut, bisa uga ana bocor ing tangki banyu mobil. Penting, supaya perhatian banget, amarga bocor alon bisa angel dideteksi.


3. Siram bahan pendingin saben 25.000 mil kanggo mbusak kontaminan saka radiator lan selang. Layanan kasebut uga ngatur sistem pendinginan kanggo nyegah nyegah komponen lan ngidini operasi kanthi kinerja puncak sajrone siklus urip.