Warta Industri

Carane menehi hasil karo bocor saka radiator mobil?

2021-09-14
Yen sampeyan nemokake manawa radiator mobil bocor, luwih dhisik manawa tutup radiator wis kenceng.
Yen radiator mobil ora serius, agen plugging sing kuwat bisa ditambahake ing radiator. Sawise ditambahake, enteni kendaraan nyopir udakara sepuluh menit, sing bisa efektif ngatasi bocor banyu.
Nanging, yen bocor banyu banget serius, sampeyan kudu pindhah menyang bengkel kanggo mriksa lan ndandani ing wektu. Wiwit radiator nduweni peran penting ing operasi mobil, boros panas engine gumantung ing radiator. Yen radiator gagal, iku bakal langsung nimbulaké suhu banyu dadi dhuwur banget, kahanan online ora bisa digawe adhem, lan nemen deform silinder lan ora bisa terus nyopir.