Warta Industri

Apa sing kudu aku lakoni yen aluminium wis teyeng?

2021-09-28

Sampeyan bisa nggunakake pickling kanggo mbusak teyeng. Nalika nggunakake pickling kanggo mbusak teyeng, profil Rusty kudu degreasing. Lenga kudu diresiki supaya karat bisa dibusak. Ing pickling lan teyeng aman operasi punika relatif prasaja, landasan rubbing mundhut cilik, lan lumahing profil derusted setengah. Negara padhang, bisa langsung diwarnai utawa dioksidasi permukaan.

Panganggone pickling kanggo mbusak karat bisa nyebabake kerusakan ing profil. Mula, kanggo nyuda kerusakan ing profil, pangguna kudu njaga profil nalika nggunakake profil aluminium, lan lumahing ora bisa digores lan wilayah kasebut bakal garing lan berventilasi.