Warta Industri

Kepiye cara ngrampungake bintik-bintik korosi ing permukaan paduan aluminium?

2021-10-08

Ana rong cara kanggo mbusak titik karat. Salah sijine yaiku nggunakake cara fisik, kayata polishing wedhi, polishing geter lan cara perawatan mekanik liyane; liyane yaiku nggunakake cara perawatan kimia, kayata polishing asam kuwat lan whitening jinis hidrogen peroksida.
Paduan aluminium kudu diobati kanthi anti karat sawise ngilangi titik karat, yen ora, karat bakal kedadeyan. Ana rong cara kanggo nindakake perawatan anti-karat: siji kanggo pass test uyah semprotan resistance, lan iku kudu dianggep karo agen passivation tahan karat, Kayata perawatan passivation kromium trivalent, perawatan passivation kromium-free, siji liyane. mung perlu anti-karat kanggo sawetara sasi, iku mung bisa diobati karo inhibitor karat.
Kanggo ngringkes, ana bintik-bintik korosi ing permukaan paduan aluminium, lan ana akeh cara perawatan. Pelanggan bisa milih kanthi adhedhasar kahanan nyata ing pabrik kasebut nalika nggunakake.