Warta Industri

Apa fungsi tabung aluminium?

2021-10-11

Tabung aluminium utamane dipérang dadi jinis ing ngisor iki
Dibagi miturut wangun:tabung kothak, tabung bunder, tabung pola, tabung khusus-shaped, tabung aluminium global.
Miturut metode ekstrusi:tabung aluminium lancar lan tabung ekstrusi biasa
Miturut presisi:tabung aluminium biasa lan tabung aluminium presisi, sing tabung aluminium presisi umume kudu diproses maneh sawise ekstrusi, kayata gambar kadhemen, gambar apik, lan muter.
Miturut ketebalan:tabung aluminium biasa lan tabung aluminium tembok tipis
Kinerja:resistance karat, bobot entheng.

Tabung aluminium akeh digunakake ing macem-macem industri, kayata mobil, kapal, aerospace, penerbangan, peralatan listrik, tetanèn, elektromekanik, peralatan rumah tangga, lan sapiturute. Tabung aluminium wis ana ing urip kita.