Warta Industri

Apa karakteristik tabung aluminium?

2021-10-13

Tabung aluminium minangka sejenis aluminium keras kuat, sing bisa dikuatake kanthi perawatan panas. Nduweni plastisitas moderat ing kahanan anil, quenching seger lan panas. Nduweni las las sing apik. Tabung aluminium cenderung nggawe retakan intergranular nalika welding gas lan las busur argon digunakake; Kemampuan tabung aluminium sawise padhange lan atose kerja adhem isih apik, nanging ora apik ing kahanan anil. Resistensi korosi ora dhuwur, lan metode perawatan lan lukisan anodizing asring digunakake, utawa permukaan dilapisi lapisan aluminium kanggo nambah resistansi korosi. Uga bisa digunakake minangka bahan cetakan.


Kaluwihan tabung aluminium: Kaping pisanan, kauntungan teknologi welding: teknologi welding tabung tembaga-aluminium berdinding tipis sing cocog kanggo produksi industri dikenal minangka masalah kelas donya, lan minangka teknologi kunci kanggo ngganti tembaga karo aluminium kanggo nyambungake pipa udara. kondisioner.


Sing nomer loro yaiku kauntungan urip layanan: saka perspektif tembok njero tabung aluminium, amarga lemari es ora ngemot kelembapan, tembok njero tabung penghubung tembaga-aluminium ora bakal korosi.


Kaping telu yaiku kauntungan ngirit energi: sing luwih murah efisiensi transfer panas saka pipa nyambungake antarane unit njero ruangan lan unit AC ruangan, luwih hemat energi, utawa kanthi tembung liya, efek insulasi panas luwih apik, luwih irit energi.



Papat, kinerja mlengkung banget, gampang kanggo nginstal lan mindhah.