Warta Industri

Fitur lan Aplikasi aftermarket adhem minyak

2021-10-14

1. Amarga minyak duwe konduktivitas termal lan terus-terusan mili lan sirkulasi ing mesin, pasar sawise adhem minyak duwe efek adhem ing crankcase mesin, kopling, perakitan katup, lan liya-liyane. Sanajan ing mesin digawe adhem banyu, siji-sijine bagean sing bisa digawe adhem nganggo banyu yaiku endhas silinder lan tembok silinder, lan bagean liyane isih kudu digawe adhem nganggo adhem minyak.
2. Bahan utama aftermarket lenga adhem kita kalebu bahan logam kayata aluminium, tembaga, stainless steel, castings, etc. Sawise welding utawa Déwan, saluran sisih panas lan saluran sisih kadhemen disambungake kanggo mbentuk exchanger panas lengkap.
3. Pamasaran minyak adhem sawise digunakake kanggo adhem minyak pelumas utawa minyak bahan bakar kendaraan, mesin rekayasa, kapal, lsp. Sisih panas produk yaiku minyak pelumas utawa bahan bakar, lan sisih adhem bisa adhem banyu utawa udhara. Nalika kendharaan lagi mlaku, minyak pelumas ing sistem pelumasan utama gumantung karo tenaga pompa minyak, ngliwati saluran sisih adhem minyak sing adhem, lan pindhah panas menyang sisih adhem minyak adhem, nalika banyu adhem utawa hawa adhem liwat lintasan sisih adhem adhem minyak. Panas dijupuk kanggo nyadari pertukaran panas ing antarane cairan adhem lan panas supaya minyak pelumas ing suhu kerja sing paling cocog. Kalebu pendinginan minyak pelumas mesin, minyak pelumas transmisi otomatis, minyak pelumas roda kemudi listrik, lsp.