Warta Industri

Pambuka produk foil aluminium

2021-10-18

Aluminium foil nduweni tampilan sing resik, higienis lan mengkilat. Bisa digabungake karo akeh bahan kemasan liyane dadi bahan kemasan terintegrasi, lan efek percetakan permukaan aluminium foil luwih apik tinimbang bahan liyane. Kajaba iku, aluminium foil nduweni karakteristik ing ngisor iki:


(1) Lumahing aluminium foil banget resik lan higienis, lan ora ana bakteri utawa mikroorganisme sing bisa tuwuh ing permukaane.
(2) Aluminium foil minangka bahan kemasan sing ora beracun, sing bisa langsung kontak karo panganan tanpa bebaya kanggo kesehatan manungsa.
(3) Aluminium foil minangka bahan kemasan sing ora ana ambune lan ora ana ambune, sing ora bakal nyebabake mambu sing aneh ing panganan sing dibungkus.
(4) Yen aluminium foil dhewe ora stabil, lan panganan sing dikemas ora bakal garing utawa nyuda.
(5) Ora masalah ing suhu dhuwur utawa suhu sithik, ora bakal ana seng nembus pelumas ing foil aluminium.
(6) Foil aluminium minangka bahan kemasan buram, dadi bahan kemasan sing apik kanggo produk sing kena sinar srengenge, kayata margarin.
(7) Aluminium foil nduweni plastisitas sing apik, saengga bisa digunakake kanggo ngemas produk saka macem-macem wujud. Maneka warna wadhah uga bisa dibentuk kanthi sewenang-wenang.
(8) Foil aluminium nduweni kekerasan dhuwur lan kekuatan tarik sing dhuwur, nanging kekuatan luhane sithik, mula gampang luh.
(9) Foil aluminium dhewe ora bisa disegel panas, kudu ditutup nganggo bahan sing bisa digawe panas, kayata pe, nganti panas.
(10) Yen aluminium foil kena kontak karo logam abot utawa logam abot liyane, bisa uga ana reaksi ala.