Warta Industri

Fungsi tutup radiator aluminium

2021-10-20


Fungsi utama sakatutup radiator aluminium kabyaiku ngeculake keluwihan banyu utawa tekanan nalika sistem pendinginan ngembang amarga kenaikan suhu lan tekanan; iku mili menyang auxiliarytank, lan nalika suhu sistem pendinginan kurang, tank tambahan dibukak maneh liwattutup radiator aluminium kab. Banyu disedhot maneh menyang sistem pendinginan, supaya bisa njaga volume banyu sistem pendinginan tanpa kekurangan banyu nalika suhu dhuwur utawa kurang.

Sing liyane yaiku tutup radiator aluminium nduweni nilai tekanan tetep. Banyu ora gampang godhok ing tekanan dhuwur. Iku gampang kanggo godhok ing kurang meksa. Godhok bakal ngasilake hawa. Mulane, tutup radiator aluminium bisa njaga tekanan konstan ing sistem lan nggunakake tekanan dhuwur kanggo nggodhok. Nambah efisiensi pemanasan, lan tujuan radiator kanthi tekanan yaiku kanggo nyegah banyu saka nggodhok, supaya bisa ngilangi panas kanthi luwih efektif.