Warta Industri

Fitur saka aluminium foil

2021-10-28

(1) Lumahing aluminium foil banget resik lan higienis, lan ora ana bakteri utawa mikroorganisme sing bisa tuwuh ing permukaane.

(2) Aluminium foil minangka bahan kemasan sing ora beracun, sing bisa langsung kontak karo panganan tanpa bebaya kanggo kesehatan manungsa.

(3) Aluminium foil minangka bahan kemasan sing ora ana ambune lan ora ana ambune, sing ora bakal nyebabake mambu sing aneh ing panganan sing dibungkus.

(4) Yen aluminium foil dhewe ora molah malih, lan pangan rangkep ora bakal garing utawa nyilikake.

(5) Ora ketompo ing suhu dhuwur utawa suhu kurang, ora bakal ana seng nembus pelumas ing aluminium foil.

(6) Aluminium foil minangka bahan kemasan opaque, saengga minangka bahan kemasan sing apik kanggo produk sing kena sinar srengenge, kayata margarine.

(7) Aluminium foil nduweni plastisitas sing apik, saengga bisa digunakake kanggo ngemas produk saka macem-macem wujud. Maneka warna wadhah uga bisa dibentuk kanthi sewenang-wenang.

(8) Aluminium foil nduweni atose dhuwur lan kekuatan tensile dhuwur, nanging kekuatan luh cilik, supaya gampang kanggo luh.

(9) Aluminium foil dhewe ora bisa disegel panas, kudu dilapisi karo bahan sing bisa dipanasake, kayata pe, kanggo penyegelan panas.

(10) Yen aluminium foil kena kontak karo logam abot utawa logam abot liyane, bisa uga ana reaksi ala.