Warta Industri

Apa peran intercooler otomatis?

2021-11-01

1. Suhu gas exhaust sing dibuwang dening mesin dhuwur banget, lan konduksi panas liwat supercharger bakal nambah suhu udara intake. Menapa malih, Kapadhetan udhara bakal nambah ing proses kang teken, kang mesthi mimpin kanggo Tambah ing suhu udhara, mangkono mengaruhi efficiency daya engine. Yen sampeyan pengin luwih nambah efisiensi pangisian daya, sampeyan kudu nyuda suhu hawa intake. Data nuduhake yen ing rasio udhara-bahan bakar sing padha, daya mesin bisa ditambah 3% nganti 5% kanggo saben 10 ° C drop ing suhu udhara supercharged.
2. Yen udhara supercharged uncooled lumebu ing kamar pangobongan, saliyane kanggo mengaruhi efficiency daya saka engine, iku uga gampang kanggo nimbulaké suhu pembakaran engine dadi dhuwur banget, nyebabake malfunctions kayata nuthuk, lan bakal nambah isi NOx. ing gas exhaust engine. Nimbulake polusi udara.

Mulane, kanggo ngatasi efek salabetipun sing disebabake kenaikan suhu udhara supercharged, perlu nginstal intercooler kanggo nyuda suhu hawa asupan.