Warta Industri

Klasifikasi intercooler otomatis

2021-11-02

1. hawa adhem
Gunakake udhara njaba kanggo kelangan udhara liwat intercooler. Kauntungane yaiku kabeh sistem pendinginan duwe komponen sing luwih sithik lan strukture luwih gampang tinimbang intercooler sing digawe adhem banyu. Kerugian kasebut yaiku efisiensi pendinginan luwih murah tinimbang intercooler sing digawe adhem banyu, lan umume mbutuhake pipa sambungan sing luwih dawa, lan resistensi saluran udara luwih gedhe.

2. Intercooler banyu adhem
Gunakake banyu cooling sirkulasi kanggo kelangan udhara liwat intercooler. Kauntungan kasebut yaiku efisiensi pendinginan luwih dhuwur, lan posisi instalasi luwih fleksibel, lan ora perlu nggunakake pipa sambungan sing dawa, sing ndadekake kabeh pipa intake luwih lancar. Kerugian yaiku sistem sirkulasi banyu sing relatif independen saka sistem pendinginan mesin dibutuhake kanggo kerja sama. Mulane, kabeh sistem duwe komponen luwih akeh, biaya manufaktur sing luwih dhuwur, lan struktur sing kompleks.