Warta Industri

Titik utama instalasi intercooler otomatis

2021-11-04

1. Intercooler sing dipasang ing ngarep
Umume dipasang ing njero bumper ngarep, yaiku, ngarep kondensor luwih murah. Antarane intercooler sing digawe adhem udhara, intercooler sing dipasang ing ngarep nduweni efek boros panas sing paling apik.

2. Ndhuwur-dipasang intercooler
Umume dipasang ing sisih ndhuwur mesin, cedhak karo intake manifold, tutup kompartemen mesin duwe inlet udara kanggo nggampangake pendinginan intercooler. Amarga cedhak banget karo intake manifold, wektu tundha turbocharger dikontrol kanthi apik.

3. Side-dipasang intercooler
Umume dipasang ing sisih kiwa utawa tengen sisih njero bumper ngarep, saéngga papan sing dikuwasani awak relatif cilik.