Warta Industri

Pangopènan saben dina intercooler otomatis

2021-11-05

1. Reresik njaba:
Wiwit intercooler otomatis dipasang ing ngarep mobil, bisa uga ana lebu kayata sludge, godhong, lsp. Nalika ngresiki, sampeyan bisa nggunakake bedhil banyu tekanan rendah kanthi sudut sing jejeg ing bidang intercooler, lan mbilas alon-alon saka ndhuwur menyang ngisor utawa ngisor menyang ndhuwur. Aja siram ing sudhut kanggo nyegah karusakan ing intercooler.

2. Pembersihan lan inspeksi internal:
Sludge lenga asring dipasang ing pipa internal intercooler otomatis. Reget kayata gums ora mung narrows saluran aliran udara, nanging uga nyuda cooling lan kapasitas exchange panas. Mulane, pangopènan lan reresik uga perlu. Umume, interior intercooler kudu di resiki lan dipriksa saben taun utawa nalika mesin dirombak lan tangki banyu wis di resiki.