Warta Industri

Apa aluminium alloy?

2021-11-10

Saliyane karakteristik umum aluminium, wesi aluminium duwe sawetara karakteristik khusus saka wesi amarga macem-macem jinis lan jumlah unsur paduan sing ditambahake. Kapadhetan paduan aluminium yaiku 2.63~2.85g / cm3, nduweni kekuatan dhuwur (σb yaiku 110~650MPa), kekuatan spesifik cedhak karo baja paduan dhuwur, kekakuan spesifik luwih dhuwur tinimbang baja, wis kinerja casting apik lan kinerja Processing plastik, lan konduktivitas electrical apik. , Konduktivitas termal, resistance karat apik lan weldability, bisa digunakake minangka bahan struktural, wis sawetara saka sudhut aplikasi ing aerospace, aviation, transportasi, construction, electromechanical, cahya lan kabutuhan saben dina.
Wesi aluminium dipérang dadi paduan aluminium cacat lan paduan aluminium cast miturut komposisi lan cara pangolahan. Tempa wesi aluminium digawe dening pisanan leleh lan casting úa alloy menyang billet, lan banjur Processing deformasi plastik, liwat rolling, extrusion, mulet, forging lan cara liyane kanggo nggawe macem-macem produk Processing plastik. Casting aluminium alloy minangka kothong sing langsung dibuwang menyang macem-macem bagean nggunakake cetakan pasir, cetakan wesi, cetakan investasi, lan metode die-casting sawise bahan peleburan.