Warta Industri

Kaluwihan saka tabung aluminium

2022-02-25

Kaluwihan sakapipa alumunium:

1. Kaluwihan saka teknologi welding(tabung aluminium): teknologi welding saka pipa aluminium tembaga berdinding tipis sing cocok kanggo produksi industri dikenal minangka masalah kelas donya lan minangka teknologi kunci kanggo ngganti tembaga karo aluminium kanggo nyambungake pipa AC.


2. Kauntungan saka urip layanan(tabung aluminium): saka perspektif tembok njero pipa aluminium, amarga refrigerant ora ngemot banyu, tembok njero pipa sambungan aluminium tembaga ora bakal corroded.

3. Kaluwihan hemat energi saka tabung aluminium: sing luwih murah efisiensi transfer panas saka pipa nyambungake antarane unit njero ruangan lan unit ruangan AC, luwih hemat energi, utawa luwih efek insulasi termal, luwih akeh. ngirit daya.

4.Tabung aluminiumwis kinerja mlengkung Banget, gampang kanggo nginstal lan mindhah