Warta Industri

Keuntungan saka profil aluminium radiator elektronik minangka bahan sumber produksi

2022-03-08
Profil aluminium radiator elektronikutamané dipigunakaké kanggo ngolah bahan sumber radiator elektronik. Iki diprodhuksi dening produsen profil radiator khusus. Umume, pesenan diselehake karo produsen profil miturut pesenan. Sawise tuku, dipotong lan dilatih miturut syarat gambar. Lan seri diproses radiator rampung.

Kaluwihan sakaprofil aluminium radiator elektronikminangka bahan sumber produksi dibayangke:
Ingradiator profil aluminiumnduweni kaluwihan bobot entheng, rega murah lan efisiensi dhuwur, wangun sing bisa diganti, wedi karo korosi alkalin, lan perawatan anti-karat internal. Miwiti nggunakake; katon ayu, rampung ngganti tampilan kasar saka radiator wesi cast tradisional; kekandelan radiator dadi luwih tipis, lan kekandelan bisa dipilih miturut kahanan sampeyan dhewe, sing njupuk papan sing kurang; wangun manéka warna kanggo nyukupi kabutuhan wong modern kanggo nguber individualization; Werna sugih, cocok kanggo gaya dekorasi omah saka macem-macem warna; bobot entheng, kapasitas banyu cilik, luwih ramah lingkungan kanggo nggunakake, yen proses anti-karat internal ora diadopsi, radiator bakal corrode lan bocor.
Kaluwihan utama yaiku:
1. Radiator aluminiumnduweni boros panas sing luwih apik lan ciri hemat energi. Ing kamar sing padha, yen radiator saka spesifikasi sing padha digunakake, jumlah casting aluminium kurang saka baja.
2. Ingradiator profil aluminiumwis resistance karat oksidasi apik lan ora perlu kanggo nambah aditif sembarang. Prinsip kasebut yaiku yen aluminium nemoni oksigen ing udara, film oksida bakal dibentuk. Film iki atos lan kandhel, nyegah karusakan luwih akeh ing awak. Korosi bahan.

Lumahing sakaradiator aluminiumwis anodized kanggo perawatan lumahing kanggo nambah resistance karat, nyandhang resistance lan katon saka materi aluminium, supaya digunakake digunakake ing: peralatan mechanical, cooling engine, mesin construction, kompresor online, Otomotif energi anyar, Perkakas rumah tangga lan industri liyane.