Warta Industri

Kepiye cara kerja radiator CPU komputer?

2022-07-22

Radiator CPU Komputer Kab

Radiator CPU Sejatine dumadi saka akeh sirip, yaiku, desain kanggo nambah area boros panas. Nalika panas CPU digawa menyang radiator, bakal cepet nyebar menyang kabeh lumahing sirip; penggemar ngunekke online ing sirip saka radiator, lan angin bisa njupuk adoh panas, supaya CPU bakal terus bisa, terus kanggo generate panas, terus tumindak, lan radiator terus nyerep Panas, penggemar terus kanggo jotosan adoh panas, lan siklus iki bola, supaya minangka kanggo entuk efek cooling CPU. Kanggo pelumas silikon ing antarane CPU lan radiator, amarga permukaan CPU lan dhasar radiator ora bisa rata, nalika lagi kontak, mesthi ana celah ing tengah, mula konduksi panas ora apik. , nggunakake pelumas silikon , iku kanggo ngisi longkangan, supaya panas ing lumahing CPU bisa conducted kanggo sink panas okehe.