Warta Industri

Klasifikasi High Frequency Welded Tube

2022-07-22

High Frequency Welded Tubes

Tabung las frekuensi dhuwur dipérang dadi papat jinis ing ngisor iki, lan definisi, fungsi lan kode standar kaya ing ngisor iki:


1. Pipa baja sing dilas kanggo transmisi cairan tekanan rendah (gb / t3092-1993) uga dikenal minangka pipa las umum, sing umum dikenal minangka pipa ireng. Iki minangka pipa baja sing dilas sing digunakake kanggo ngirim banyu, gas, udara, lenga, uap panas lan cairan tekanan rendah umum lan tujuan liyane. Kekandelan tembok sambungan pipa baja dipérang dadi pipa baja biasa lan pipa baja sing kandel; Wujud ujung nozzle dipérang dadi pipa baja non-ulir (pipa lancar) lan pipa baja berulir. Spesifikasi pipa baja ditulis ing diameter nominal (mm), yaiku nilai kira-kira diameter batin. Cara tradisional, biasane ditulis ing inci, kayata 11/2, lan sapiturute. - transmisi fluida tekanan.

2. Pipa baja gandheng galvanis kanggo transmisi cairan tekanan rendah (gb / / t3091-1993) uga dikenal minangka pipa baja gandheng galvanis, sing umum dikenal minangka pipa putih. Iki minangka pipa baja galvanis sing dilas panas (welding tungku utawa welding listrik) sing digunakake kanggo ngirim banyu, gas, lenga udara, uap panas, banyu panas lan cairan tekanan rendah umum liyane utawa tujuan liyane. Kekandelan tembok sambungan pipa baja dipérang dadi pipa baja galvanis biasa lan pipa baja galvanis sing kenthel; Wangun ujung nozzle dipérang dadi pipa baja galvanis non Utas lan pipa baja galvanis Utas. Spesifikasi pipa baja ditulis ing diameter nominal (mm), yaiku nilai kira-kira diameter batin. Cara tradisional, biasane ditulis ing inci, kayata 11/2, lsp.

3. Lengan kawat baja karbon biasa (gb3640-88) yaiku pipa baja sing digunakake kanggo nglindhungi kabel ing proyek instalasi listrik kayata bangunan industri lan sipil lan instalasi mesin lan peralatan.

4. Pipa baja las listrik straight seam (yb242-63) yaiku pipa baja sing weld longitudinally sejajar karo pipa baja. Biasane dipérang dadi pipa baja sing dilas metrik, pipa berdinding tipis sing dilas, pipa minyak pendingin trafo, lsp.