Warta Industri

Napa kondhisi hawa otomatis nyaranake nggunakake tabung aluminium radiator?

2022-07-29

Apa sebabe nggunakake tabung aluminium radiator ing AC otomotif?

1 Saka sudut pandang struktural: tabung tembaga radiator tradisional minangka struktur bunder, dene tabung aluminium diffuser nganggo struktur keropos, saengga area kontak tabung aluminium diffuser luwih gedhe tinimbang sing diffuser. tabung tembaga, nanging area luwih cilik. Mulane, kapasitas boros panas luwih kuwat, lan konsumsi refrigerant bisa suda dening 70%, kang luwih cocok kanggo struktur kompak saka mobil, lan efficiency exchange panas bakal nemen apik ing Optimization saka motor EC.
2. Pengurangan swara. Elektromagnet efisiensi dhuwur sing kasusun saka tabung aluminium saka diffuser, digabungake karo motor FC, bisa nyuda gangguan nganti 50%. Mula, akeh negara sing mbutuhake nggunakake tabung radiator aluminium kanggo AC mobil. Mulane, dibandhingake karo solenoids sing digawe saka pipa tembaga sing digunakake ing kulkas tradisional, kaluwihan pipa aluminium kanggo diffusers luwih jelas.