Warta Perusahaan

Desain anyar kanggo tabung harmonika aluminium

2022-08-05

Tabung harmonika aluminium

Minggu iki kita wis berkembang sawetara cetakan anyar sakatabung harmonika kanggo radiator utawa coolers lenga.

Yen sampeyan nggolekitabung harmonika, welcome kanggo hubungi kita, jinis cetakan lan katalog kanggo sampeyan milih.

Uga bisa adat miturut gambar lan syarat.

Looking nerusake kanggo pitakonan Panjenengan.