Warta Industri

Kaluwihan saka Radiator Aluminium

2022-08-05

Kaluwihan saka radiator aluminium

Radiator profil aluminium uga disebut profil aluminium radiator utawa profil aluminium kembang srengenge. Radiator profil aluminium nduweni karakteristik katon ayu, bobot entheng, kinerja boros panas sing apik lan efek hemat energi sing apik.

Lumahing radiator aluminium diproses anodized kanggo perawatan lumahing kanggo nambah resistance karat, nyandhang resistance lan katon saka aluminium.

Jinis profil aluminium radiator sing umum digunakake ing China yaiku: elektronik, listrik, profil aluminium radiator komputer, radiator profil aluminium kembang srengenge, profil radiator kanggo semikonduktor daya, lsp.


Radiator aluminium akeh digunakake ing mesin, mobil, pembangkit tenaga angin, mesin konstruksi, kompresor udara, lokomotif sepur, peralatan rumah tangga lan industri liyane amarga kinerja sing unggul.