Warta Industri

Panggunaan strip aluminium

2022-08-12

Strip aluminium


Miturut unsur alloying beda sing ana ing Strip aluminium, Strip aluminium lan piring aluminium uga dipérang dadi 8 seri. Nanging, seri sing umum digunakake yaiku seri 1000, 3000, 5000 lan 8000.
Miturut negara annealing saka Strip aluminium, Strip aluminium bisa dipérang dadi kebak alus (o negara) semi-hard (H24) lan kanthi hard (h18). Sing paling umum digunakake kudu kalebu ing seri kabeh-alus, amarga negara O luwih gampang kanggo babagan lan bend.

Panggunaan produk

Ana akeh panggunaan tape aluminium, kayata: pipa komposit aluminium-plastik, kabel, kabel optik, trafo, pemanas, rana, lsp.

1060 mbutuhake resistance karat dhuwur lan formability, nanging ora mbutuhake kekuatan dhuwur, peralatan kimia iku nggunakake khas.

1100 digunakake kanggo ngolah bagean sing mbutuhake formability apik lan resistance karat dhuwur nanging ora mbutuhake kekuatan dhuwur, kayata produk kimia, peralatan industri pangan lan wadhah panyimpenan, Processing sheet metal, drawing jero utawa prau cekung Spinning, bagean Welded, exchanger panas, Papan dicithak, nameplates, reflektor

3004 Lembar, Piring Tebal, Tabung Digambar. Anggere tabung extruded digunakake kanggo awak kabeh-aluminium bisa, iku mbutuhake bagean sing luwih dhuwur tinimbang 3003 alloy, produksi kimia lan piranti panyimpenan, bagean Processing sheet metal, bangunan baffles, pipa kabel, sewers, lan macem-macem komponen cahya. .

3003 Plat. Strip. foil. Piring kandel, tabung dowo. Remet tabung. jinis. gedhe. kawat. Bar sing digawe adhem, kabel sing digawe adhem, kabel rivet, tempa, foil, lan sink panas utamane digunakake kanggo bagean mesin sing mbutuhake formability apik, tahan korosi sing dhuwur, utawa weldability sing apik, utawa loro-lorone. Ana workpieces sing mbutuhake kekuatan luwih saka 1*** seri alloy, kayata tank lan tank kanggo transportasi cairan, tank tekanan, piranti panyimpenan, exchanger panas, peralatan kimia, tank bahan bakar pesawat, conduit lenga, reflektor, peralatan pawon, mesin ngumbah. badan bak, paku keling, kawat las.

5052 Campuran iki nduweni kemampuan wangun sing apik, tahan korosi, candleability, kekuatan lemes lan kekuatan statis moderat. Digunakake ing pabrik tangki bahan bakar pesawat, pipa bahan bakar, lan bagian lembaran logam kanggo kendaraan transportasi lan kapal, instrumen, kurung lampu jalanan lan rivet, produk hardware, lsp.