Warta Industri

Bentenipun antarane tabung aluminium rapi lan tabung aluminium extruded

2022-08-19
Mesin ekstrusi tabung aluminium sing saiki digunakake kalebu kothak ekstrusi lan silinder. Rod aluminium digawe panas sijine menyang kothak extrusion saka port feed, lan silinder wiwit bisa kanggo nggawe Beam extrusion push rod aluminium kanggo pindhah menyang extrusion mati. Suhu dhuwur Ing rod aluminium ing negara wis plasticity apik. Nalika suhu rod aluminium sudo, plasticity uga bakal suda. Ing tekanan tartamtu lan kacepetan sinar ekstrusi, pad ekstrusi nyurung rod aluminium kanggo ngasilake aliran plastik lan extrude saka ekstrusi mati. , supaya entuk tabung aluminium kanthi bentuk lan ukuran salib sing dibutuhake; sak proses extrusion, rod aluminium ing negara meksa kuwat ing zona ewah-ewahan bentuk extrusion, kang bisa menehi play lengkap kanggo plasticity lan entuk jumlah gedhe saka ewah-ewahan bentuk, lan deformasi extrusion bisa apik. Struktur bahan logam bisa nambah sifat mekanik, utamane kanggo rod aluminium kanthi efek ekstrusi, sawise quenching lan tuwa, sifat mekanik longitudinal (arah ekstrusi) saka produk sing diekstrusi luwih dhuwur tinimbang produk sing padha sing diprodhuksi dening metode pangolahan liyane. Proses pers uga nduweni keluwesan sing apik. Iku mung perlu kanggo ngganti extrusion mati kanggo gawé produk karo macem-macem wujud, ukuran lan varieties ing peralatan padha, lan operasi ngganti extrusion mati prasaja lan trep, wektu-akeh lan efisien. Nanging isih ana masalah gedhe ing mbentuk sawetara tabung aluminium rapi pindho lapisan.
Pipa aluminium sing lancar umume nggunakake metode ekstrusi perforasi. Amarga pipa aluminium sing mulus nduweni karakteristik gravitasi spesifik cilik, gampang diproses, lan kekuatan mekanik sing dhuwur, nyatane, syarat proses produksi pipa aluminium sing mulus relatif ketat lan apik.
Nanging, sawetara masalah kudu digatekake ing proses produksi supaya bisa ngasilake tabung aluminium sing mulus.
Masalah sing mbutuhake perhatian ing proses produksi tabung aluminium sing mulus
Tabung aluminium mulus sing gedhe biasane diekstrusi panas lan banjur diproses kanthi praktis. Ing tabung aluminium rapi cilik bisa panas extruded utawa kadhemen digambar, lan banjur subjected kanggo perawatan efektif sakteruse.
Hidrat alumina sing diprodhuksi ing proses produksi tabung aluminium sing mulus mbutuhake ekstrusi sing terus-terusan, lan sajrone proses ekstrusi, dehidrasi kanthi keras kanggo mbentuk blisters. Supaya kanggo nyegah trachoma ing tabung aluminium rapi, rod aluminium babak kanggo extrusion ngirim ora retak Rolling; ora kudu disimpen ing lingkungan sing lembab, lan isi sodium hidroksida ing larutan pembersih kudu kira-kira 30%. Ngontrol isi ion aluminium ing solusi reresik.