Warta Industri

Apa iku pipa aluminium extruded?

2022-08-19

Apa iku pipa aluminium extruded?

Minangka profil industri, arsitektur lan otomotif sing penting, pipa aluminium extruded digunakake ing kabeh lapisan masyarakat. Cara mbentuk profil aloi aluminium kalebu extrusion, casting lan forging. Cara mbentuk beda kanggo macem-macem wangun struktural saka profil aluminium. Kanggo entuk bagean ekstrusi profil aloi aluminium kanthi kinerja lengkap, akeh sarjana ing omah lan ing luar negeri wis nindakake riset jero babagan karakteristik ekstrusi aloi aluminium sing cocog. Antarane wong-wong mau, Li GuiGui wis analisa extrusion mbentuk aturan saka dhuwur-kekuatan aluminium alloy lancip-walled longitudinal rib anggota lan sinau Optimization proses;


Ekstrusi mbentuk profil aloi aluminium kothong dianalisis kanthi simulasi numerik, lan simulasi kasebut diverifikasi kanthi eksperimen; Proses ekstrusi profil aluminium kompleks disimulasikan kanthi metode simulasi numerik, lan struktur die dioptimalake; A extrusion die gedhe kanggo 7005 aluminium alloy dirancang lan teknologi Processing diteliti; Ekstrusi tabung aluminium disimulasikan dening Pro / E, lan struktur die ekstrusi dioptimalake; Stabilitas inti 6061 aluminium alloy bidang pamisah die sinau; Ekstrusi mbentuk profil aluminium bagean kothong gedhe ditliti kanthi simulasi numerik; Ing model simulasi extrusion profil aluminium alloy, tabung aluminium extruded utamané dumadi saka rod babak Extruded, bolongan guide, kamar welding, sabuk apa, profil extruded, etc. rod babak Extruded digawe panas lumebu ing kamar welding liwat bolongan guide ing ngisor. pasukan extrusion. Profil aluminium ing kamar welding wis extruded menyang target profil aluminium alloy liwat sabuk apa ing pasukan extrusion.