Warta Industri

Aluminium Micro-saluran tabung

2022-09-09

tabung saluran mikro

Uga disebut multi-port extrusion, tabung extruded warata lan persegi dowo iki digawe saka sawetara saluran sing nambah transfer panas liwat rasio pervolume lumahing luwih.

Micro-channeltubes kasedhiya ing macem-macem ukuran lan wesi, mesthekake sifat paling apik kanggo tujuan sing dibutuhake, lan bisa dikirim nganggo lapisan, siap kanggo perakitan lan brazing oven.

AluminiumMicro-channel Tube minangka jinis tabung aluminium extruded presisi dhuwur, uga disebut tabung ekstrusi multi-port (tabung MPE) lan tabung multi-saluran aluminium. Tabung extruded warata lan persegi dowo iki digawe saka sawetara saluran sing nambah transfer panas liwat lumahing sing luwih dhuwur saben rasio volume.

Aluminium Micro-channel Tubes kasedhiya ing macem-macem ukuran lan paduan aluminium, njamin kinerja sing paling apik kanggo tujuan sing dibutuhake lan bisa dikirim nganggo lapisan seng utawa fluks, siap dipasang lan brazing oven.