Warta Industri

Tabung datar aluminium saluran mikro

2021-07-09


Tabung datar aluminium saluran mikro minangka jinis majelis pipa operator pendingin sing ramah lingkungan. Kaping pisanan wajib kanggo sistem pendingin udara otomotif (Peraturan Eropa 1996, Peraturan Cina 2002). Amarga konten teknis sing dhuwur, produksi produk iki angel banget. Amarga isi teknis tabung flat aluminium microchannel sing dhuwur, produksi dadi angel banget. Varietas minimal jembaré 12mm lan kekandelan 1mm, nanging mbutuhake bolongan 12-16. Kesulitan kasebut umume ditampilake ing telung aspek ing ngisor iki:


1. Rasio ekstrusi gedhe banget
Rasio ekstrusi nuduhake rasio area salib bagean sadurunge ekstrusi panas menyang area salib sawise ekstrusi. -Umume 8-50 kali, lan area cross-sectional tabung datar aluminium microchannel mung udakara 4px2. Nganti 400 kali
Ing ndhuwur, luwih saka 8 kali watesan proses ekstrusi aluminium.
2. Super dhuwur
Akurasi dimensi tabung flat aluminium saluran mikro luwih dhuwur tinimbang standar nasional "Tube Extruded Hot for Research on Aluminium and Aluminium Alloys". Miturut standar nasional, penyimpangan ukuran jembaré 16mm jinis khas
Yaiku + 0.3mm, penyimpangan ukuran jembar tabung flat aluminium Acer microchannel +03mm, sanajan sarat kasebut dhuwur, kudu ditambah +0.01 ~ + 002mm.
3. Kenceng hawa
Sekumpulan penukar panas microchannel duwe udakara 50 nganti 150 tabung aluminium mikrochannel. Anggere ana cacat nyenyet udhara (kayata bolongan udara, inklusi, lsp), kabeh kondisioner udara bakal dibasmi, mula kualitase
Standar kasebut yaiku PPM (Yuta Potongan), lan standar pangukuran ing ngisor 15PPM.