Warta Industri

Apa bedane tabung aluminium lan tabung paduan aluminium?

2021-07-12

Tabung aluminium digawe saka paduan aluminium utawa aluminium murni kanthi proses ekstrusi dadi bahan pipa logam sing kothong sadawane dawa ing arah longitudinal. Bisa ana siji utawa luwih sing ditutup liwat bolongan kanthi kekandelan tembok lan salib salib. Tabung aluminium dipérang dadi tabung persegi, tabung bunder, tabung pola, tabung bentuk khusus, lsp. Miturut bentuké.

Tabung paduan aluminium digunakake akeh. Tabung paduan aluminium nuduhake panggunaan pemrosesan ekstrusi paduan aluminium kanggo mbentuk bahan tabung logam, sing bisa ditutupi siji utawa luwih liwat bolongan, kekandelan tembok seragam lan salib, lan digunakake kanggo mobil lan kapal. , Aerospace, penerbangan, peralatan listrik, pertanian, elektromekanik, perabotan omah lan industri liyane.