Warta Perusahaan

Babagan Paket Radiator Otomatis

2021-07-13


Kanggo njamin supaya pelanggan bisa nampa pesenan sing sampurna, paket sing digunakake kanggo radiator kaya gambar:

Bakal dikemas nganggo sabuk pengepakan utawa kantong plastik kaya sing digambar, banjur bakal dikemas nganggo wadhah kayu.