Warta Industri

Klasifikasi kondensor Aluminium

2021-07-14

Kondensor yaiku piranti dissipation panas ing AC, sing ngilangi panas saka pendingin ing proses kompresi kompresor menyang ruangan njaba kendaraan, saengga suhu dhuwur lan gas tekanan tinggi saka kompresor dadi suhu medium lan dhuwur cairan tekanan

Antarane AC, miturut jinis kondensasi, bisa dipérang dadi rong jinis: adhem banyu lan adhem. Miturut tujuan panggunaan, bisa dipérang dadi rong jinis: adhem siji lan adhem lan panas.

Kondensor aluminium bisa dipérang dadi telung kategori: digawe adhem banyu, digawe adhem, lan nguap miturut media pendingin sing beda.