Warta Industri

Apa fungsi kondensor otomatis?

2021-07-19
Pendingin ing kahanan gas wis cair utawa kondensasi ing kondensor. Nalika kulkas mlebu kondensor, meh 100% uap, lan nalika metu saka kondensor, cairan ora 100%. Amarga mung jumlah energi panas sing diwenehake. Kondensor kidul dibuwang sajrone wektu tartamtu. Mula, ana sawetara jumlah pendingin ninggalake kondensor ing kahanan gas, nanging amarga langkah sabanjure yaiku panrima cair, negara bagian pendingin kasebut ora mengaruhi operasi sistem kasebut. Yen dibandhingake karo radiator coolant mesin, kondensor menehi tekanan luwih dhuwur tinimbang radiator coolant engine. Nalika nginstal kondensor, wenehi referan sing dibuwang saka kompresor kudu mlebu saka sisih ndhuwur kondensor, lan stopkontak kudu ana ing ngisor iki, saengga bisa nyebabake tekanan sistem pendinginan munggah, nyebabake bebaya kondensor bledosan.