Warta Industri

Klasifikasi tabung gandheng frekuensi dhuwur

2021-07-29

Ana macem-macem aturan klasifikasi tabung gandheng frekuensi dhuwur:
1. Pisanan diklasifikasikake miturut bentuk, sing uga gampang ditampa metode klasifikasi. Pipa gandheng frekuensi dhuwur dipérang dadi tabung bunder, pipa rata lan pipa bentuk khusus miturut bentuk.
2. Miturut katrampilan sing digunakake ing produksi, bisa dipérang dadi tabung aluminium sing lancar lan tabung aluminium umum.
3. Miturut klasifikasi akurasi, tabung gandheng frekuensi dhuwur bisa dipérang dadi tabung gandheng frekuensi dhuwur biasa lan tabung las frekuensi tinggi sing apik.
4. Miturut kekandelan kanggo mbedakake tabung gandheng frekuensi dhuwur, bisa dipérang dadi tabung gandheng frekuensi dhuwur tembok lan tabung gandheng frekuensi dhuwur umum.