Warta Perusahaan

Babagan Nanjing Majestic

2021-08-02

Kita nyedhiyakake bahan aluminium penukar panas kanggo industri otomotif, industri AC, khusus kanggo produksi macem-macem jinis tabung aluminium penukar panas presisi, lan komponen otomotif liyane sing gegandhengan kanggo radiator, sistem AC.
Produk kalebu macem-macem aluminium komposit piring aluminium € aluminium foilã € tabung aluminium gandheng frekuensi dhuwur sing diekstrusi.
Tabung Radiator Aluminium sing dipasang kanthi frekuensi presisi, tabung Intercooler, tabung adhem minyak, tabung Condenser sing memenuhi standar kualitas industri otomotif paling dhuwur.
Kita nyedhiyakake pelanggan kanthi produk bermutu, layanan sing apik, lan ngewangi para pelanggan kanggo ningkatake daya saing, kepuasan pelanggan minangka fokus ing karya kita.