Warta Perusahaan

Tabung aluminium tipe D

2021-08-06

Tabung aluminium tipe D minangka salah sawijining komponen penting ing sistem AC lan tabung aluminium tipe D bisa nyuda konsumsi energi. Amarga struktur tabung aluminium tabung D penguapan nambah area pertukaran panas, area pertukaran panas mundhak, suhu menguap mundhak, kapasitas pendinginan mundhak, koefisien kapasitas pendinginan mundhak, lan konsumsi energi mudhun.