Warta Industri

Napa akeh wong sing gelem milih radiator kabeh-aluminium sing disesuaikan?

2021-08-09

Ana macem-macem jinis bahan radiator umum ing pasar, piring baja, tembaga lan plastik aluminium, kabeh aluminium. Napa akeh wong sing milih nggunakake radiator kabeh-aluminium tinimbang bahan liyane? Profil aluminium cocog banget kanggo digunakake minangka radiator, lan radiator kabeh-aluminium luwih entheng, tahan korosi, lan nduweni kinerja disipasi panas sing dhuwur.