Warta Industri

Apa sing kudu ditindakake yen suhu radiator mobil dhuwur banget

2021-08-13

1. Yen sampeyan ngerteni suhu banyu mesin nalika nyopir, luwih dhisik golek papan sing aman lan teduh kanggo mandheg lan mandheg. Ayo kendaraan mlaku kanthi kacepetan meneng, aja kandheg, amarga kipas pendingin lan sirkulasi coolant bakal mandheg sawise mandheg, sing bakal nggawe mesin dadi luwih panas;

2. Bukak tutup kanggo nambah sirkulasi udara. Sawise suhu banyu mudhun, copot tutup banyu saka radiator kanthi sak level, banjur bukak sawise tekanan uap banyu internal rampung rampung;

3. Priksa cairan ing radiator, apa kipas ora normal, lan priksa manawa pipa sambungan tangki banyu bocor, banjur priksa manawa pendingin wis cukup. Yen ora ana bahan pendingin ing mobil, sampeyan bisa ngganti nganggo banyu mineral. Sawise suhu banyu mudhun, sampeyan bisa terus nyopir. Nanging, sampeyan kudu ngganti pendingin nganggo sing anyar sawise iku lan priksa manawa level cairan kasebut mudhun serius. Yen ana, mula kita kudu Temokake lokasi bocor;

4. Nalika ngadhepi overheating mesin, sing biasane ditindakake yaiku mriksa lan nambah coolant. Kanggo kesalahan liyane kayata pompa banyu, termostat, lsp., Sampeyan kudu njaluk pitulung sanalika bisa.